Over SK Consulting

Sander Kerkhof heeft SK Consulting opgericht in 2013.

Hij is een ervaren adviseur en heeft zijn sporen verdient binnen de financiƫle dienstverlening. Zijn daadkracht en enthousiasme in combinatie met zijn vakkennis maken hem tot een plezierige gesprekspartner om complexe vraagstukken te vertalen naar concrete (verzekering) oplossingen.

Hij is geboren en getogen in de vrijstad Culemborg waar hij door zijn vader, eveneens werkzaam in de verzekeringsbranche, werd opgewarmd voor het vak. Hij was toen al actief binnen het verenigingsleven en vulde zijn vakanties als zeilinstructeur waaruit al in een vroeg stadium blijkt dat de omgang met mensen hem goed bevalt.

Tijdens zijn studie was hij werkzaam bij een scheepsmakelaar en kreeg naast de sales activiteiten ook de verantwoording voor de assurantieportefeuille met de specialisatie in watersportverzekeringen.

Na de militaire dienstplicht als korporaal bij de Cavalerie is hij direct gestart in verzekeringsland bij een jong en ambitieus kantoor. Daarna werkzaam geweest als accountmanager bij zowel een provinciaal werkend adviesbureau als een volmacht assuradeur waardoor ervaring in meerdere disciplines zijn opgedaan.

Aansluitend op de functie als vestigingsdirecteur bij een ING aangesloten assurantiekantoor en inmiddels 20 jaar ervaring startte hij in 2009 met compagnon een adviesbureau in Tiel.

Na drie succesvolle jaren als vennoot en mede dankzij het vertrouwen van tevreden opdrachtgevers was het in 2013 tijd om in deze groeifase geheel zelfstandig de koers te continueren onder de naam SK Consulting.

Na 10 jaar gevestigd te zijn geweest op het industrieterrein in Tiel is in 2020 de stap gemaakt naar een werkplek langs de waterrijke rivier de Waal, waar de koers ongewijzigd wordt voortgezet.

Nieuwsgierig wat Sander Kerkhof u te bieden heeft? Neem contact op voor een persoonlijk gesprek!